Hieronta

HIERONTA Lahti

Yksipuolinen tai liiallinen rasitus saattaa aiheuttaa lihasten kestojännityksiä. Tällöin muun muassa lihasten verenkierto heikkenee ja se saa aikaan särkyä, puutumista jne. Heikentynyt verenkierto huonontaa myös solujen aineenvaihduntaa; niiden hapen ja ravinteiden saanti huononee ja aineenvaihdunnasta syntyvien kuona-aineiden poistuminen kudoksesta heikkenee. Tällaisessa tilanteessa myös nestekierto on kehon alueella huonontunut. Huonon verenkierron ja solutoiminnan vuoksi kehon omat paranemisprosessit eivät myöskään pääse toimimaan. Hieronnan pääasiallinen tehtävä on parantaa  lihaskudoksen verenkiertoa ja sitä kautta rentouttaa lihaksia. 

Lihaksissa esiintyvät kestojännitykset kehittyvät yleensä pitkällä aikavälillä, joten niiden hoitaminenkin tarvitsee lähes aina useamman hoitokerran.  Kuinka monta kertaa, sitä on etukäteen vaikea arvioida, koska se riippuu niin monesta eri tekijästä.

Minulla on kuntohoitajakoulutuksen (Lappeenranta v. 1980) myötä hierojan pätevyys. Olen käynyt myös kuntoutusalan ammattilaisille tarkoitetun urheiluhieronnan jatkokurssin Kuortaneen urheiluopistolla v. 1987.

Soita ja kerro ongelmasi, niin katsotaan, kuinka voisin sinua auttaa.

Hierontaa Lahdessa.
T:mi Marru Honkanen,
Tulikallionkatu 4 A 28, Lahti

 

 


 
Web-design Oy Holo Solutions Ltd.    
Palaute web-masterille tästä.